DET BEHÖVER INTE VARA SÅ HÄR!!!

Konservativa har styrt Sollentuna sedan valet 1979, I 30 år har moderaterna haft alla möjligheter och chanser i världen att, utan avbrott, kunnat förändra Sollentuna till en mönsterkommun. De har misslyckats kapitalt!

Det finns sådant som är bra i kommunen, men det är sådant som inte direkt kan kopplas till politiken. Det mesta kan alltså bli bättre.

Klyftorna mellan människor ökar i vår kommun. Sollentuna är en av landets rikaste kommuner. Trots det har vi inte mer än medelhög kvalitet i förskola, skola och äldreomsorg. Den moderata kommunledningen har konsekvent satt marknad och system före människan, det vill säga Sollentunabornas behov. För mig som politiker och vald representant är det självklart att jag ska arbeta för sollentunabornas bästa.

30 år är en väldigt lång tid för ett och samma styre i en kommun. Sollentuna behöver en ny färdriktning. En ny politik. Vill Du veta hur den politiken ska se ut, läs den här bloggen vidare fram till valet så förstår Du. Eller varför inte hämta hem fakta från min videoblogg, med det senast filmade inslaget här.

Vi socialdemokrater är redo att, tillsammans med några ytterligare partier om så krävs, ta det fulla ansvaret för Sollentuna och skapa den förändring som kommunen behöver. Vi vill att Sollentuna utvecklas från dagens Medelkommun till att vara Möjligheternas kommun. Vi vill skapa Sveriges bästa skola, Sveriges bästa äldreomsorg och vara Sveriges bästa ungdomskommun.

Vi kan inte vänta med att göra framtidens Sollentuna till möjligheternas till kommun. Hänger du på??

Vill du ha det senaste från oss Socialdemokrater? Kolla in TV4 nyheterna på i kväll (måndag den 26 juli) klockan 19.00.

Publicerad i Okategoriserade