Juholt i Västertorp

Jag är uppfylld av idén om social demokrati och är lycklig att få företräda ett parti som heter det vi vill åstadkomma nämligen social demokrati.

Så ser hans inledning ut på den socialdemokratiska hemsidan. Och han fortsätter:

Vår politik för en kunskapsbaserad ekonomi, värdeburen tillväxt och sociala investeringar syftar till att skapa ett inkluderande samhälle där alla ska kunna vara med. I det inkluderande samhället ges alla människor möjligheter att utvecklas. Det är din förmåga, dina ambitioner och dina behov som ska ge dig möjligheter att växa, inte din bakgrund eller hur mycket pengar du har.

Och jag är säker att om du inte redan vet vad han menar tycker jag att ska ta dig till Lugnets park Västertorp klockan 13.00 på söndag.

Vi tror på politiken. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan bygga ett bättre samhälle för alla. Vi ser bristerna i samhället och vi vill göra något åt dem. Sverige behöver framtidsvisioner.

Vi har högre ambitioner för Sverige

Detta kallar jag för att man vet vad man vill och inte , som en del liberala skribenter och politiker uttrycker det, saknar tankar och visioner. Konkrtet politik kanske någon skriker. Det kommer nog en del av det med på söndag. Men inte minst i budgetmotionen senare i höst.

Publicerad i Okategoriserade