Lucka 24; sista luckan o första stalltipset


Nu e det sista luckan så varför inte presentera mina fem kandidater till partiledar posten!
Min kandidat: Mikael Damberg ordförande Stockholms läns partidistrikt. Lyhörd och samtalsinriktad. Pragmatisk och med en bra kompass om än lite åt höger. Förändrings- och förnyelsebenägen. Sitter i riksdagen och är ung och framtidsorienterad.
Vänsterkandidaten Veronika Palm ordförande i Stockholms stad sitter också i riksdagen. Vältalig och en jordnära framtoning.
Övergångslösningen Sven-Erik Österberg. Trygg sosse som varit med länge. Kanske inte så framtidsorienterad men trygg i kompassen. Har det som behövs för att hålla ihop partiet i blåsten innan färdriktning och förändring är utstakad. Sitter också i riksdagen.
Den säkra kandidaten Tomas Östros. Har varit med förut som minister i
under Persson eran. Vi vet var vi får mer av det gamla vanliga.
Jokern Tomas Bodström Dyker upp som gubben i lådan. Lite layback och för tillfället utanför riksdagen och letar framtidens socialdemokrati i de stora landet i väster.

Kanske bli det någon av dessa kanske någon annan. Tyck till berätta om vem du tror på av dessa, om det blir någon av dem väntar ett unikt pris, om det blir någon annan som du gissat på, blir det något ett nästan lika unikt pris.

God Jul och Gott Nytt År
önskar
Din bloggare i natten//Freddie

Publicerad i Okategoriserade