Nystart


Nu e det dags. Fanorna ska vaja och vi ska demonstrera den 1:a maj så det hörs ända till Rosenbad.Under maj månad kommer Socialdemokraterna i Stockholms län sedan att kampanja för en nystart i hela regionen. Under en månad kommer vi att lägga lite extra kraft på att möta så många Sollentunabor som det bara går. Över tusen samtal med Sollentunabor i alla kommundelar. Och flera tusen brevlådor ska få få del av vårat material.

Varje dag under kampanjen kommer vi att berätta om hur vi socialdemokrater vill att Stockholmsregionen och Sollentuna ska växa och bli mer rättvis. Stockholmsregionen får inte stanna upp! Det handlar om att jobben kommer först, att vi satsar på livslångt lärande och att vi får vardagen att gå ihop. Skolan ska vara i världsklass. Pendeltåg, bussar och tunnelbana ska gå i tid. Vi vill ha mer tid med våra barn och vi vill att våra barn ska ha möjlighet till en bra bostad.

För att lyckas med nystarten behöver vi din hjälp! Vi vill samtala, höra dina frågor och få dina synpunkter.

Jag kommer om inte dagligen så flera gånger i veckan ge mina intryck från Nystartskampanjen och ge dig exklusiva inbjudningar till dom olika evenemangen under maj månad.

Publicerad i Okategoriserade