SD och dess företrädare förnekar sig inte.

Det började i höstas när (V) la en motion om papperslösa föreslogs få möjlighet att låna på biblioteket.  (SD) svarade med att skriva en protokollsanteckning där man bland annat beskyllde papperslösa för att vara kriminella. En av dom som skrev under är samma person som Expressen hittade som skrivit en hel del olämpliga och kränkande inlägg på fb.   Att vara SD:are verkar enkelt, man bara hatar alla? Nej så enkelt är det inte, SD:s taktik är att driva in kilar mellan folkgrupper, spela på fördomar och blåsa upp små konflikter till något stort.

Men det slutar inte vid våra nationsgränser! Vi ser resultatet av ovanstående politik på våra gator och torg. Människor blir utsatta för ”SD politik” i sina hemländer och därför tvingas att tigga på gator och torg över hela Europa.Migranter HLD 3

Vad ska vi göra? Gräva en grop, hoppa i och skotta igen? Det vägrar jag! Jag vet att inget kan bli som förr men det är dags för oss socialdemokrater att stiga fram. Utnyttja regeringsmakten och genom den rödgröna samarbetsregeringen, skapa ett bättre, varmare och tryggare Sverige. Vi har byggt ett Sverige, inte flera olika Sverige. Vi kan göra det igen och vi ska göra det tillsammans.

Vi ska visa att SD ”kvick fix” inte löser något. Det kilar de vill driva in mellan människor ska vi ta bort genom att visa hur lika vi är och genom förslag som skapar jämlikhet, jämställdhet och mångfald.

På senaste Kommunfullmäktige placerade SD oss sist i inkallelseordningen, det är jag stolt över. Vi hade redan tidigare valt att inte ta med dom. SD ideologi och förslag gör att vi, med all respekt för deras väljare, inte vill representeras av någon SD företrädare om det skulle vara aktuellt.

Vi är Socialdemokrater, smaka på ordet, social demokrati, där är vår kärna.

Publicerad i Okategoriserade