Teorier bland moderat molnen

Uppe bland moderat molnen har han skapat sina teorier och regler med Siffersnurrans hjälp som ska gälla (fastslås som sanning) för det vanliga (men sovande) folket där nedanför (som ännu inte förstår konsekvenserna för ”mer i plånboken”) som inte heller håller (tempot på) moderatnivån och inte har eller ens kan få förutsättningarna när avstånden uppåt hela tiden ska öka och dra ifrån dem. Teorisnurran (Reinfeldt) & Siffersnurran (Borg) ler slugt över sina drag hemma i pojkrumskamrarna. Dålig energi..!

Teorisurrans sifferprojekt, där människan är ett problem utan lösning, är ett teoretiskt experiment som utsatt landet Sverige för de största av påfrestningar är nu slutligen prövat och i grunden underkänt med en överkorsad geting. Ett ständigt gapande utan bett!

chokladkalylator

I alla tider har det varit dömt att misslyckas med att utge sig för att vara någon annan än den man egentligen är (triangulera sig, förställa sig, förklä sig och framställa sig som ensam välgörare). Dessa typer av förklädnader/föreställningar fungerar ett tag för att sedan förpassas tillbaka till det omogna pojkrumets garderober med stridshästens hegemoni. De tveksamma utgångspunkterna är att straffa tillbaka andra (åter dålig energi genom att välja att inte omfatta och stå upp vissa samhällsgrupper – lite mänskligt svinn får man ta och vara glad ändå!) och med småpengar gynna mellanskickten i syfte att smygvägen genomföra ett systemskifte där vi ska omvärldskonkurera med alltmer växande låglönejobbssektor.. (M-kampanjen ”alla behövs” och alla berövas..).

Vad innehåller egentligen skattesänkar påsen Reinfeldt (tro)? Pratar om allt / hur förträfflig man är / men vad har man råd med – vad finns ini påsen? Ska vi få titta lite i den hemliga påsen han så väl har förberett i det fördolda – kan det vara någon annan lösning än sänk skatten på allt?

Kameleont politik med dolda syften är att (triangulera) prata om allt men lösa alla problem med skattesänkningar och ändå framställa det som satsningar och jobbskapande politik.. – sossarnas politik leder från arbetsmarknaden till skattechocker och AMS-åtgärder medan han leder folk till arbetsmarknaden. Det är sjukfrånvaron som förstör sveriges offentliga finanser medans nya 1800-tals moderaterna är GARANT för ordning och reda  i svensk ekonomi (ett oförtjänat förtroende innehas här enligt opinionen) exempelvis 12 miljarder förvanskade biståndspengar, 97 miljarder NUON affären, bankvalven sväller och M-kompisarnas överbelastade privatkonton.. m.m.

Jag kommer att i kommande texter benämna:

Reinfeldt som = Teorisnurran (från begreppet om räntesnurror)  Eftersom han ständigt klär ut sig till allt han inte är och försöker omvända och avleda all form av granskning till oigenkännerlighet. Även att hans parti är utan historiskt positiva fästpunkter förvanskas till något annat.

Och hans kompis Borg som = Siffersnurran (från räntesnurror) Eftersom han ser det som social ingenjörskonst att trixa med siffror samtidigt som han fastslår att det är den enda sanningen/vägen som finns för Sverige och världen och har god medhjälp av medierapporteringen som till största delen okritiskt mest redovisar olika ståndpunkter i delfrågor – helhetssynen för samhället fördunklas..

Eftersom syftet med moderatpolitiken är att avleda och förleda kan man benämna partiet efter de förslag som följer…Moderata Sannings (samlings) partiet Moderata Skrammel- och eller Svammel partiet Partiet som säger sig äga den enda sanningnen som finns.. det är så ödmjukt från en styrke- och ovanifrån position..

Ständiga rapportströmmar om att de stökat till de svenska offentliga finanserna (ordning och reda hm, hmm) och här behöver såklart socialdemokraterna komma in snarast möjligt och STÄDA UPP efter det här stökargänget. Vi behöver så att säga ”STRAMA UPP” Siffersnurran och Teorisnurran ordentligt så att de inte ytterligare stör de ekonomiska systemen och fortsätter FÖRORENA den svenska debatten (samtalet) med sina störtfloder av osaklig propaganda. De är så att säga inte sakliga och relevanta i det samtalet..

Teorisnurran Reinfeldt den politiska broilern ställs nu mot en äkta person som är rejäl och stadig och känner livet (ej från ovan) från flerdimensionell nivå där han arbetat och upplevt livets villkor på riktigt. Han Stefan L har även stått upp för sina kamrater och det är det som kännetecknar en socialdemokrat och socialdemokratin dvs det är det som skiljer en sosse från en moderat och det är en jäkla skillnad att vilja och dessutom kunna stå upp för andra/ att välja att stå upp för och omfatta andra istället för att korrumpera sig. TeorisnurreBroilern börjar såklart hånle och visa prov på sitt tonårsbeteende där han tillsammans med sina allianskollegor ska mobba bort motståndet. Dvs han fladdrar desperat över hela banan för här finns inget rejält och äkta att ta till! Primitiviteten härskar vildsint när den synas på riktigt och med stadig och lugn grund..

Jag känner moderaten inom mig själv (det gör vi alla) – när jag är i bekväm styrkeposition kan jag välja att ”slå på/till” mina begär utan begränsningar av några jantar.. min omättliga hunger och gränslöshet för att ytterligare säkra mina positioner utan hänsynsavvägningar till att omfatta andra i synnerhet på samhällsnivå. Det är applicerbart i former av relaterande..Jag kommer att referera till att jag väljer att tygla den omogna moderatdelen inom mig själv för att jag känner mig själv och livet i flerdimensionell omfattning. Man mår ofta bra inom sig när man kan slappna av moderatdelen för att istället inrikta sig på att i större omfattning glädja andra versus konkurrera eller klå dem på pengar..Det här står inte i motsats till fullt fokus och ordning och reda.. tvärtom..

Jag ska formulera de här tankarna bättre.. vässa till dem skarpare och tydligare längre fram (hela sista stycket). Mot bakgrund av den förda politiken borde moderaterna vara ett parti på maximalt 10-15 %.

Publicerad i Okategoriserade Taggar: , ,